Despre noi - Thomhof Chalets
[ Câteva cuvinte despre noi ]

Thomhof Chalets

Thomhof Chalets sunt 2 cabane ultra moderne, amplasate la intrarea în Bran. Acestea oferă priveliști panoramice asupra sălbăticiei ce ne înconjoară, peisajele fiind superbe indiferent de anotimp. Fiecare casuță (55 m2) dispune de 2 dormitoare, living, baie, bucătărie, terasă cu grătar/șemineu, grădina proprie și grădină comună. Căsuțele sunt lipite între ele, dar fiecare are intrare separată.
[ Ne gândim la tine ]

Filozofia noastră

Pentru noi, cea mai importantă persoană, ești tu. Ne vom asigura întotdeauna că ești bine, confortabil și ai parte de odihna de care ai nevoie.

Ești pe primul loc
Despre noi - Thomhof Chalets

Suntem deschiși la discuții, propuneri și chiar critici. Dacă ai o idee, ești binevenit să o împarți cu noi. Vorbim, dar cel mai important, întotdeauna ascultăm.

Comunicăm cu tine
Despre noi - Thomhof Chalets

Prietenii noștri necuvântători sunt bineveniți la Thomhof Chalets. De ce să-i lași acasă, sau printre străini?! Adu-i cu tine. Merită și ei un pic de odihnă.

Iubim animalele
Despre noi - Thomhof Chalets
[ Poate ai curiozități ]

Întrebări și răspunsuri

Unde pot să fac rezervare?

Rezervările se pot face prin pagina noastră de Facebook (vezi butonul de sus), prin formularul de contact sau cel mai simplu, telefonic, la numărul de telefon prezent pe site.

Pot să vin cu cățelul?

Desigur! Ba chiar te încurajăm să o faci. Avem grădină, spațiu, iar căsuțele sunt pet friendly. Indiferent că vorbim despre căței, pisici, papagali sau alte necuvântătoare.

Pot să vin cu familia?
Desigur! Cele două căsuțe sunt concepute pentru relaxare și odihnă în familie. Fiecare căsuță are 55 de metri pătrați, două dormitoare, living, baie, bucătărie și terasă.
Este departe de centrul turistic?
Nu! Căsuțele sunt situate la 300 m de DN 73, 1Km deCastelul Bran, 300 m de Restaurant, 500 m de supermarket, 6 km de Rezervația de urși, 10 Km de Cetatea Râșnov, 10 km de Dino Parc și 3km de Pârtia de schi Zănoaga.
Despre noi - Thomhof Chalets
[ alte informații ]

Ce mai e de știut

"Thomhof Chalets se afla în Bran, departe de zgomotul DN73, dar totodată destul de aproape de oricare dintre facilitățile și obiectivele turistice din zonă."
"O căsuță dispune de 2 dormitoare, 1 living, 1 bucătărie, 1 baie, terasă cu grătar/șemineu, grădină proprie, grădină comună, wi-fi, parcare privată."
"Unitățile au bucătăria complet utilată, cuptor cu microunde, frigider, cuptor, plită și aparat de cafea, zonă de luat masa, TV cu ecran plat, baie privată, duș, uscător de păr."